GLITTER & GLAMOUR

Hoewel de feestdagen achter de rug zijn, krijgen we nog geen genoeg van een beetje glitter hier en daar. Zo ook Anne-Claire. Haar grote passie is mode. Dat is ook de reden waarom ze haar webshop Bij Keesje is begonnen. Vandaag deelt ze samen met Carlien en Tjalyn haar favoriete glitteritems.

JLAG_181211_5939

Anne- Claire (@bijkeesje)

Sinds 1 april vorig jaar is Anne-Claire begonnen met haar eigen webshop; Bij Keesje. Door haar studie Ondernemerschap en Retail Management werd ze gestimuleerd om van haar passie haar werk te maken. En met succes! Inmiddels heeft Bij Keesje meer 1500 volgers. Anne- Claire: ‘Het is leuk om te zien dat mijn kleding (voornamelijk jurkjes, rokjes en tops) goed wordt opgepakt in de christelijke wereld.’ Ze vindt het leuk om christelijke meiden een eigentijds en netjes alternatief te bieden. Wat ze het leukste vindt aan haar werk? ‘Het contact met de klanten en het inkopen van de nieuwe collecties.’ De outfit die ze op de foto draagt is dan ook van haar eigen merk, van haar afgelopen partycollectie. Adviezen die ze geeft zijn: ‘Wees origineel! Als jonge christelijke vrouw is het goed om je te onderscheiden van de massa. Er is namelijk behoefte aan meiden die mooie content maken en de christelijke identiteit uitstralen.’

Foto 1

Foto 3

Tjalyn (@tja_lyn)

‘Kinderen op school zeggen vaak: ”Juf, hoeveel paar schoenen heeft u wel niet?!” of ”U heeft uw haar ook elke dag anders, juf”. Het is wel duidelijk dat kleding iets is waar ik mijn passie helemaal in kwijt kan.’ Tjalyn, studente Pabo, ziet Instagram als haar online fotoboek waar ze herinneringen, outfits en bezigheden deelt. ‘Blijf jezelf, doe je ding en verblijd mensen en jezelf’. Ze houdt vooral van klassieke kleding. Als ik haar vraag wat haar favoriete items zijn van deze outfit antwoordt ze enthousiast dat dit zeker de tas is. ‘Maar even serieus, hoe knap zijn die schoenen?’

Rokje: Dorothy Perkins     29,95
Blouse: Just Female       109,95
Laarsjes: LAB                 119,95
Tas: River Island               45,95

IMG_E9696.JPG

IMG_E9707.JPG

Carlien (@carlien98)

Dat Carlien stoer is, blijkt niet alleen uit haar studiekeuze, maar ook de boots die ze draagt. Momenteel studeert ze handhaving, toezicht en veiligheid. Hierna wil ze verder kijken naar een opleiding tot politie of douane. Waarom ze dat zo interessant vindt? Elke dag is weer een verrassing. Ook vindt ze het fijn om hulp te geven aan mensen die het nodig hebben. ‘Dit geeft mij een fijn gevoel. En gevoel typeert mij als gevoelsmens. Ik houd van gezelligheid.’ Ook vindt ze leuk om mooie plekjes op te zoeken om foto’s te maken, vooral in Amsterdam. ‘Deze stad is mooi en heeft van alles wat’.  Het leukste vindt ze de samenwerkingen met merken die haar aanspreken en het inspireren van anderen. Haar favoriete item van deze outfit? Het jurkje! Ze koopt bijna al haar kleding via My Jewellery, waar dit jurkje ook vandaan komt. ‘Of ik meer van de glamour of eenvoudige kleding ben? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het allebei wel leuk vind. Tegenwoordig draag ik wat meer gewaagde kleding. Ik hou van netjes, maar er mag wel wat stoers bij zitten.

Crunchie: elastique_official

Jurkje, sieraden en tasjeL My Jewellery

Horloge: Rosefield

Schoenen: Dr. Martens via Omoda

Fleurrijk is op zoek naar nog meer meiden met een passie voor kleding! Stuur een vrijblijvende mail naar contactfleurrijk@gmail.com voor meer informatie. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *