TRANENTREKKER

Toen Hind Mari deze foto maakte, kon ze het zelf ook niet laten om een traantje weg te pinken. Vandaag vertelt ze het verhaal achter haar favoriete foto van het afgelopen seizoen.

Het verhaal achter de foto

‘Suzan en Anne-Jean trouwden in de prachtige omgeving van Utrecht. Op de foto zie je het moment dat de bruid een speech gaf voor haar moeder om haar te eren en te bedanken voor alles wat ze haar heeft geleerd. Als bruidsfotograaf kom ik op heel veel bruiloften en maak ik hele mooie momenten mee. Een van mijn favoriete momenten is wanneer het hart echt gaat spreken. Zoals deze speech.’

‘Tijdens deze speech vertelde de bruid alle mooie momenten die ze met haar moeder heeft gehad. Maar ook de momenten die lastig voor haar waren en hoe ze allebei op een liefdevolle en erende manier met elkaar hierover spraken. Ik vind het zelf ook heel belangrijk om dankbaarheid te uiten naar mensen die om me heen staan. Dat raakt me telkens weer.’

Over Hind Mari

Ze begon met het studeren van rechten, maar eindigde als bruidsfotograaf. ‘Doesn’t make sense at all, maar het is toch mijn verhaal’ zegt Hind. Tijdens haar studie rechten was creativiteit haar uitvlucht. ‘Ik ben altijd al gefascineerd geweest door beelden en de atmosfeer die ze hiermee scheppen in mijn binnenste. Als ik sommige beelden bekijk dan wordt ik echt meegenomen naar dat moment.’

Toen ze voor het eerst naar de kerk ging, begon ze met fotografie. Voor zes jaar lang stuurde ze een team aan, maar toen mensen gingen vragen of Hind hun bruiloft kon fotograferen, begon geleidelijk aan haar eigen bedrijf te ontstaan. Al snel ging het groeien en inmiddels is het haar baan.

Dromen 

‘Ik heb nog heel veel dromen voor HINDMARI. Zo zou ik graag een bruiloft in Hawaii willen fotograferen, of een editorial voor Gucci. Maar mijn allergrootste droom is dat ik mensen voor altijd dankbaar wil maken voor het vastleggen van de mooie momenten in hun leven. Dat ze er jaren later naar terug kunnen kijken en er super dankbaar voor kunnen zijn.’

Naast dat Hind mooie beelden deelt op haar Instagram, laat ze er ook pure schrijfsels achter, soms vol humor. ‘Wie zijn die mensen die vergeten te eten? Ik vergeet alles, behalve eten.’ Kijk voor meer op hindmari.com of @hindmari.

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *