DOEN WAT JE ECHT LEUK VINDT

20190201_MvR_4497.JPG‘Je moet doen wat je écht leuk vindt!’ Deze cliché uitspraak heb ik al zo vaak naar mijn hoofd geslingerd gekregen. En ja, ik heb hem ook zelf regelmatig uit te kast getrokken. Toch vond ik het altijd heel erg moeilijk om te doen wat ik echt leuk vind. Dat kwam enerzijds door het feit dat ik nooit geweten heb wat voor studie of werk ik leuk vond, ondanks dat ik nog maar 22 ben heb ik al een aardige c.v. opgebouwd met variërende werkervaringen en (deeltijd)studies.

Toen ik toevallig (toeval, bestaat dat?) op Fleurrijk stuitte sloeg mijn hart een slag over. Dát was wat ik leuk vond! Ik stuurde een berichtje naar Hanna om te vragen of zij nog een columniste kon gebruiken. En voor dat ik het wist had ik mijn eigen wekelijkse column. Maar daar bleef het niet bij. De inspiratie stroomde over en ik stond te stuitteren om dit met Hanna te gaan delen. En zo hadden wij gisteren, nog geen 2 weken na ons eerste contact, onze eerste real-life date. En o wat is het leuk om iemand te ontmoeten die dezelfde passie heeft en om samen te dromen en te sparren.

We hebben besloten om samen Fleurrijk verder op te gaan bouwen. Achter de schermen zijn we al druk bezig met een content planning en is er van alles gaande. En ja, nu weet ook ik dus hoe die cliché uitspraak voelt. En ik wil je vooral mee geven: doe iets wat je leuk vindt.. 😊

Beeld Mirjam van Rijswijk // Tekst Mariëlle

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *