MARCELINA’S BOODSCHAP AAN TWIJFELAARS

‘Je hoeft niet perse groots te denken als het gaat om dromen. Soms is het goed klein te beginnen en jezelf naar de top te werken. Falen hoort er ook bij.’ Marcelina deelt haar verhaal over dromen, haar passie en is goudeerlijk.

Marcelina is 23 jaar en woont samen met haar man en puppy Beer op Urk. Momenteel werkt ze in de zorg en het onderwijs. Naast haar baan heeft ze ook een webwinkel, wat nog in de kinderschoenen staat. ‘ Ondanks dat ik een kleine webwinkel heb, voelt het al alsof ik mijn droom heb waargemaakt.’ Ze kan haar creativiteit helemaal kwijt in het maken van kaarten en dit is dus ook de reden dat ze een webwinkel met kaarten begonnen is.

De eerste stap

‘Eerst twijfelde ik of ik wel moest beginnen aan een webwinkel. Bij de Action kan je bijvoorbeeld voor een euro als een pakje kaarten kopen. Bovendien is er ook veel concurrentie wat betreft stationery. Waarom zullen mensen het dan bij mij gaan kopen?’ Toch besloot ze het te doen en klein te beginnen. Momenteel heeft ze de nieuwe ontwerpen al klaarliggen, waar ze heel enthousiast over is. Ze zijn met name gericht op de christelijke doelgroep. Omdat Marcelina weet hoe lastig het is om te beginnen als kleine webwinkel, probeert ze ook andere startende ondernemers te steunen door producten van hen te kopen.

Twijfelaars; ga ervoor!

‘Falen hoort er ook bij. Ik zou je eerlijk vertellen dat het momenteel helemaal niet denderend gaat met mijn webwinkel. Dit vind ik ook logisch, aangezien de collectie nog klein is. Mensen houden ervan om een keuze te hebben en deze is bij mij beperkt.’ Marcelina is momenteel druk bezig om haar website te maken zoals ze voor ogen heeft. Ook vindt ze het niet erg wanneer ze even niets verkoopt, want ze ziet het als een hobbyproject. Kleine stapjes maken, je bereikt je doel als je er echt voor gaat!

Twijfelaars in de Bijbel

Marcelina benoemt dat er in de Bijbel ook genoeg twijfelaars waren. ‘Denk bijvoorbeeld aan Gideon, Thomas of Mozes. Toch is het bij hen ook goedgekomen, want ze vertrouwden op de HEERE. Ik geloof dat we niet alles uit onszelf kunnen, want we hebben God ervoor nodig. Dus voor alle twijfelaars: Ga erover in gesprek met God. Heb vertrouwen, ook wanneer je niet gelijk merkt dat je twijfel wordt weggenomen!’

Jesaja 40: 31

“Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: Hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput. “

Meer lezen van Marcelina of haar webshop bezoeken? Neem dan een kijkje op haar blog of bezoek haar webwinkel.  Kijk op Instagram voor de winactie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *