Schrijfsels

DROMEN ZIJN ER OM WAARGEMAAKT TE WORDEN

Waar ik mijn vorige column nog wijdde aan het feit dat ik ook al jaren met een droom loop, ben ik inmiddels ook heel hard op weg om deze droom te verwerkelijken. Als klein meisje besteedde ik oneindig veel tijd aan het schrijven van boeken’ en het bijhouden van dagboeken. Tegenwoordig schrijft de volwassen versie van mij nog steeds heel veel maar dan op diverse manieren. En schrijven is het allerliefste wat ik doe. Ik kan mijzelf zo veel beter uitdrukken op papier. Dus ik zou eigenlijk wel gek zijn om hier niet mijn werk van te gaan maken, toch?! Binnen nu en 5 maanden wil ik mijn eigen bedrijf in de lucht hebben, ik ga aan de slag als copywriter en op den duur ook als content creator.

Momenteel heb ik nog een hele leuke baan in loondienst en ik wil deze voorlopig ook zeker niet op gaan zeggen. Maar naast deze baan ook nog een eigen bedrijfje op gaan zetten kost tijd, heel veel tijd. En dat betekent dat je andere hobby’s moet laten gaan. Zo neem ik een grote stap terug in mijn werkzaamheden bij Fleurrijk. Vooral werkzaamheden achter de schermen laat ik varen, en ik blijf doen wat ik echt het allerleukst vind: het schrijven van artikelen. Mijn wekelijkse column op de zaterdag gaat plaats maken voor een ander. Via mijn Instagram: @mariellesmomentjes ga ik mijn ‘digitale dagboek’ bij houden, want ik vind het heerlijk om dingen van mij af te schrijven en bijzondere gebeurtenissen te delen met anderen. Ook zal ik hier een keer per week een column gaan posten.

Er zijn dus een hoop dingen gaande en ik ben hier zelf super enthousiast over. Als jullie het leuk vinden om het hele proces rondom het opstarten van mijn bedrijfje te volgen en een inkijkje in mijn leven te krijgen, volg dan vooral mijn Instagram @mariellesmomentjes. Verder blijf ik langs de zijlijn ook betrokken bij Fleurrijk en gaan jullie nog regelmatig een artikel van mijn hand lezen. Iemand zei tegen mij: start before you’re ready. En dat is exact wat ik ga doen. Lezen jullie mee?

Dit was de laatste column van Mariëlle voor Fleurrijk. Vanaf april zal er wekelijks een item van haar hand op de site verschijnen; denk aan een interview, recensie of verslag.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *