OH SO NATUREL

Wat denk jij als je het woord ‘natuurmens’ hoort? Misschien wel aan regenlaarzen die door modder stampen of grote rugzakken vol met flessen water en plattegronden. Carlien, Tjalyn en Anne-Claire hebben hun meest natuurlijke look uit de kast getrokken voor vandaag. Ook praten we over hertenjachten, wielrennen en make-uploos de deur uitgaan.

ZONSONDERGANGEN & LENTEDAGEN

Carlien: ,,Op dit moment zit ik het laatste jaar van mijn opleiding ‘Handhaving, toezicht en veiligheid’ dus ik heb nog een paar examens af te leggen. Hier focus ik me op dit moment op. Verder werk ik nu veel omdat ik best wat vrije tijd heb, en spreek ik lekker met veel vriendinnen af om te shooten. Ik kijk er enorm naar uit dat ik alles heb afgerond van mijn opleiding om dan lekker te gaan werken. Verder heb ik enorm veel in de zomer! Heerlijk op het terras zitten, zon, zee & strand, en het mooie Italië weer te bezoeken. Mijn favoriete item dit voorjaar? Mijn nieuwe regenjas die ik op de foto aan heb. Ik hou enorm van dit kleurtje en de jas zit super lekker. Verder heb ik al heel wat inkopen gedaan voor de zomer, dus ik heb al wat leuke jurkjes, rokjes en blousejes aan mijn kledingrek hangen.


,,Ik ervaar absoluut dat God Zich openbaart in de natuur. Kijk eens hoe perfect alles is? Dat kan geen mens.”

Als ik aan de natuur denk, komen er allemaal prachtige beelden voorbij in mijn gedachten. Een zonnige lentedag met heel veel bloesem, maar ook een herfstachtig bos waar zonnestralen door de bomen schitteren. De natuur is echt prachtig en ik kan er enorm van genieten! Een van mijn favoriete stukjes natuur is wel het bos, vooral omdat de verschillende jaargetijden hier zo mooi duidelijk zijn. Ook kan ik enorm genieten van de zonsondergang, waar dan ook. Ik ervaar absoluut dat God Zich openbaart in de natuur. Kijk eens hoe perfect alles is? Dat kan geen mens. Vaak denk ik daar aan als ik een vlinder zie rond fladderen, of als de zon ondergaat en het is heerlijk rustig om me heen. Dat zijn echt genietmomentjes! Van de zomer ben ik wel veel buiten te vinden. Dan cross ik op mijn scooter naar de paarden en dan ga ik daar een stukje paardrijden. Meestal met de zonsondergang omdat het dan wat rustiger is op de weg. Op zondagmiddag kunnen mijn vriend en ik ook enorm genieten van een stukje lopen in het bos en verder mountainbike ik regelmatig. Qua looks vind ik het erg lastig om te kiezen tussen natuurlijk en extravagant. Het is bij mij echt de ene keer dit en de andere keer dat. Ik hou er wel van om wat gewaagdere kledingstukken aan te trekken, maar nog wel netjes. Als ik echt zou moeten kiezen neig ik denk ik toch meer naar natuurlijk.

Zonder make-up de deur uit? Dat is iets wat stiekem best heel erg vaak gebeurt. Zeker als ik moet werken of even naar het dorp moet. Als ik ga shooten of een drankje ga doen ergens zorg ik er wel voor dat ik make-up op doe. “

TENTAMENS & VELDBOEKETTEN

Tjalyn: ,,Waar ik me momenteel mee bezig houd? Ik ben super druk met tentamens, aangezien ik vorig jaar op een zeker moment weinig motivatie had en als resultaat daarvan drie tentamens niet haalde en ook vergat in te schrijven voor de hertentamens, waardoor ik die nu moet inhalen, naast mijn gewone tentamens. Even bikkelen dus!
Voor de rest ben ik bezig met een rokje te naaien voor de ontspanning; Het liefst zou ik mijn eigen brand hebben, maar aangezien de ideeën er allemaal zijn, maar ik geen startkapitaal heb om ergens te beginnen maak ik vaak zelf kleren om toch maar mijn creativiteit te spuien.

,,Samen met mijn vriend ga ik weleens op hertenjacht; sluipend door het bos samen sporen naar beesten!”

Mijn vriend is echt een natuurfreak en ik doe daar lekker aan mee. Ik ben gek op bloemen: ik lijst ze in, maak veldboeketten, knip op de zondagmiddagwandeling takken met een snoeischaar die ik in het water zet waardoor er allemaal kleine blaadjes uitkomen… Ohja, en we gaan wel eens saampjes op hertenjacht: sluipen door het bos ’s ochtends vroeg of juist laat in de avond en dan samen sporen naar beesten! Mijn favoriete natuurgebieden? Ik vind de bergen in Oostenrijk altijd heerlijk! Al die bloeiende bloemen, wilde natuur, smalle paadjes, prachtige uitzichten. Ik kan ook erg genieten van ‘gewoon’ het Schaffelaarse bos: die herfsttinten of juist in de lente al die verse, groene blaadjes: puur genieten! Vooral als je stil gaat staan bij de kleine dingen merk ik dat God Zich openbaart in de schepping. Grassprietjes die opkomen, vogeltje die fluit, wolken die in het zonlicht staan. Hoe prachtig is Gods natuur! Hoe kunnen wij eraan twijfelen dat Hij er is en voor alles zorgt?! Of ik het fijn vind om in de natuur te sporten? Aan hardlopen heb ik echt een vies hekel, laat mij maar windsurfen of een teamsport spelen.

Voor make-up ben ik allergisch, dus ik draag meestal alleen blush en mascara. Het komt dan ook geregeld voor dat ik zonder make-up de deur uitga.”

Anne-Claire: ,, Momenteel ben ik druk bezig met het inkopen van nieuwe zomeritems en het analyseren van huidige trends. Hiernaast steeds nieuwe content bedenken en er staan een aantal fotoshoots gepland om de zomeritems te schieten. Ik kijk uit naar de zomer, waar alle leuke zomerjurkjes weer uit de kast gehaald kunnen worden. De natuur kan mijn humeur erg beïnvloeden. Wanneer het zonnetje schijnt, bekijk ik alles een stuk positiever. Plekken waar ik graag naartoe gaan zijn de Oude Maas (hier vlakbij) of naar Ouddorp om wat gedachten te verzetten. Je ervaart echt de macht van God wanneer je buiten in de natuur een wandeling maakt, en onder de indruk raakt van het weer, de bloemen of de dieren.  Pas ben ik ook begonnen met wielrennen. Dit is heerlijk buiten, je wordt dan echt één met de natuur. Hiernaast probeer ik ook te hardlopen buiten, maar ik vind ‘normaal’ wandelen wat fijner.”

,, Ik kijk uit naar de zomer, waar alle leuke zomerjurkjes weer uit de kast gehaald kunnen worden.”

Als ik zou moeten kiezen tussen extravagante kleding of een natuurlijke look, ga ik voor natuurlijk. Ik draag nauwelijks make-up en ben vaak wat minimalistischer wat kleding en sieraden betreft. Op een gemiddelde dag draag ik wat mascara en wenkbrauwpotlood, mocht ik hier geen tijd voor hebben ga ik de deur uit zonder.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *