BIBLE BULLET JOURNAL

Hoi! Ik ben weer terug met een nieuwe blog voor jullie. Vorige keer vertelde ik wat meer over mezelf en over mijn webshop: marcelina.eu. Ook deden we op Instagram een winactie met mijn twee nieuwste kaartjes. Super leuk! Ik kreeg ook leuke reacties op mijn kaartjes en dat motiveert mij alleen maar om door te gaan met mijn webshop.

Vandaag heb ik een creatieve blog voor jullie. Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een ‘prekenboekje’ en dan geen boekje waar alles al staat ingevuld, maar iets om zelf in mee te schrijven. Ook zocht ik iets om mijn leesplannen (via de Youversion app) in te verwerken. Natuurlijk kan ik een schriftje kopen bij Action om daar in te schrijven, maar ik wilde wat anders.

Action kwam met de oplossing: een mini bullet journal. Ik doe zelf aan bullet journaling en mijn bullet journal is mijn agenda. Ik doe dit al ruim een jaar met veel plezier, want ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Dit zocht ik dus ook voor mijn geloof.

Ik heb meteen 2 mini bullet journals gekocht en vandaag wil ik jullie laten zien wat ik er van gemaakt heb. Dit wil ik graag delen, omdat ik jullie ook misschien kan inspireren. Er zijn zoveel jonge vrouwen die graag meer met het geloof willen doen, maar niet goed weten hoe. Ik ben ook zo’n jonge vrouw. Ik besloot om het zelf te proberen.

Ik heb alleen de basis opgezet. Ik ga het invullen, maar sommige dingen zijn persoonlijk, die zet ik niet zomaar online natuurlijk ;). Maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat mijn plan ongeveer is met mijn bible bullet journal (zoals ik het noem.)

Zoals je wel kunt zien, maak ik ruimte voor: gebed, dankbaarheid, preken en overdenkingen. Daarnaast maak ik er ook een creatief boekje van met quotes uit de bijbel of uit psalmen, gezangen en opwekking. Dit vind ik prettig, maar misschien wil jij het wel heel anders doen.

Ik hoop dat ik jullie, de jonge christelijke vrouwen die dit lezen, hier een beetje mee kan inspireren. Ik vond het heel leuk om te maken in ieder geval. Vinden jullie het leuk als ik vaker iets deel uit mijn bible bullet journal in de toekomst? Uiteraard is er dan al een stuk meer ingevuld en aangevuld hoor ;).

Mij online volgen? Dat kan op Pinterest, Instagram en via mijn blog. Op Pinterest heb ik ook een bord gemaakt voor bible bullet journaling! 🙂 Kijkje op de Instagram van mijn webshop nemen kan hier.

door: Marcelina de Boer

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *