EEN STREEPJE VOOR

Ontmoet ons nieuwe modegezicht! Er komt vaker modeleesvoer online, waarbij Eva en Anne-Claire elkaar zullen afwisselen. Ook Eva runt een eigen webshop met trendy kleding en organiseert zo nu en dan een kledingparty. ,, Ik vind het heel leuk om een groepje vriendinnen kleding te laten passen, ondertussen gezellig kletsen en van de lekkere hapjes proeven.” Ook praten we over organisch ijs en taco’s.

ORGANIC IJS & LOKALE TENTJES

,, De tafel dekken is helemaal mijn ding en ik hoop dat ik later met mijn vriend in ons huisje ontzettend gezellige tafels kan maken!” Tjalyn wordt van tafeldekken bijna net zo blij als van koken. Het liefst wil ze dat zowel het gerecht als de gedekte tafel er gelikt uitziet. In het buitenland gaat ze bij voorkeur uit eten in een lokaal restaurant, het liefst niet met teveel culinaire snufjes.

En fitgirls volgen op Instagram? Gezond leven heeft niet alleen de focus bij Tjalyn. ,, Wel vind ik het heel belangrijk om elke dag groenten en fruit binnen te krijgen, ook omdat ik het gewoon lekker vind en me (heel psychologisch, haha) fitter voel als ik het op heb.” Wel volgt ze Jet van Nieuwkerk, die ze ontdekte bij het lezen van Amayzine. ,, Jet verzint geweldige dingen; laatst kon je op de Prinsengracht gratis organic ijs krijgen als je tien minuutjes op een hometrainer had gefietst in de ijswinkel.”

Toen ik haar vroeg naar superfood, moest ze eerst even Googlen. Toen ze allerlei potjes en poedertjes zag, wist ze snel genoeg. ,,Niks voor mij!”

Vegatariër zal Tjalyn niet worden, vlees ziet ze immers ook als een geschenk van God. Wel vindt ze het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de natuur. Toen ik haar vroeg naar superfood, moest ze eerst even googlen. Toen ze allerlei potjes en poedertjes zag, wist ze snel genoeg. ,,Niks voor mij!”

,, Gezonde levensstijl is goed voor je, en wanneer je jezelf dit gunt, moet je naast discipline ook de zin hebben om dit te doen. Het nut zien van goed zorgen voor jezelf. Ik ben het ermee eens, al ben ik niet zo’n figuur die in de spiegel allerlei dingen tegen zichzelf gaat zeggen om je beter te voelen. Ik ben gezegend met een opgeruimd, monter en goed gehumeurde psyche waardoor ik dit niet hoef te doen.”

KLEDINGPARTY’S & CHAMPIGNONS

Ontmoet ons nieuwe modegezicht! Er komt vaker een mode-item online, waarbij Eva en Anne-Claire elkaar zullen afwisselen. Ook Eva runt een eigen webshop met trendy kleding en organiseert zo nu en dan een kledingparty. ,, Ik vind het heel leuk om een groepje vriendinnen kleding te laten passen, ondertussen gezellig kletsen en van de lekkere hapjes proeven.”

Naast kleding vindt Eva het heerlijk om uiteten te gaan in Domburg of Vlissingen, waarna ze het liefste een wandeling maakt over de boulevard of het strand. Koken doet ze zelden, als ze in de keuken staat worden het pannenkoeken.

,, Op Instagram volg ik Rens Kroes, ik vind het inspirerend om te zien hoe zij met een gezonde levensstijl bezig is.” Zelf vindt Eva gezond eten ook belangrijk, maar ze begint er niet aan om biologisch te eten of vegetariër te worden. Ook kan je haar niet blij maken met champignons; de kleur, smaak en zachte vorm doen haar gruwen.

,, Rens kroes zegt: ‘Een gezonde levensstijl begint bij het accepteren van jezelf en blij zijn met wie je bent.’ Daar ben ik het helemaal mee eens. Je moet doen en eten waar je jezelf goed bij voelt.”

VEGATOUR & TACO’S

Carlien is regelmatig te vinden bij de Hebberd in Barneveld of Moeke in Rhenen. ,,Verder zit ik graag langs het water en waar het sfeertje goed is.” Koken doet ze niet zo vaak, maar als ze kookt, worden het taco’s of burrito’s. ,,Lekker pittig.”

Carlien vindt het biologisch en vegatarisch eten zeker iets goeds hebben. Ze is zelf ook een tijdje op de vegatarische tour geweest. ,,Gewoon om te proberen en mezelf uit te dagen.”Ze vond het wel moeilijk om veel lekkers af te slaan, maar het is het zeker waard om eens een vegaburger te bestellen. Superfoods wil Carlien weleens proberen.

,,In het buitenland kan je me enorm blij maken met een heerlijk bord lasagne of pizza. Sushi zal je me nooit zien eten, dat vind ik alleen al vies om te zien.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *