BEACHY

Waar sommigen dit weer een ramp vinden en het liefst een blazende airco in de buurt hebben, flaneren anderen op een badhanddoek zo dichtbij de zee. Vandaag delen Eva en Tjalyn hun favoriete strandoutfit.

ROSEETJE OP HET STRAND

,,Als ik het woord strand hoor zie ik grote, kleurige strandlakens voor me, strandstoelen met parasolletjes en lekker koude rosé drinken terwijl je kijkt naar je vriend die aan het beachvolleyballen is. Love it!” Hoe zit het eigenlijk met Tjalyn en haar liefde voor het platteland? Ze heeft weleens koeien gemolken, paard gereden en gehooid op het land. Ze is zelfs zo trots op haar platteland dat ze er een serie video’s van heeft op haar Instagram. ,,Ik vind het boerenleven gewoon prachtig, lekker dichtbij de natuur.” Wat haar niet zo trekt? ,,Het vroege opstaan.” Ook vind ze dat de stad zijn charme heeft. ,,Ik wil graag in een dorp wonen. Geen boerderij en geen stad. Bietje tussn in is ook machtig mooi!”

ZONNEN AAN DE ZEEUWSE KUST

Eva woont op het platteland in een Zeeuws dorpje. Koeien jagen heeft ze nog nooit gedaan, maar trekker rijden wil ze nog weleens proberen. ,,Ik ben geen fan van dieren, dus wat dat betreft ben ik blij dat ik niet op een boerderij woon.” En als ze moest kiezen tussen stad of platteland? Dan kiest ze voor het platteland. ,,Je kent iedereen uit het dorp en dat geeft een gezellige sfeer. ‘Ons kent ons’ zeggen wij dan.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *