ZOMERSE FAVORIETEN

Naast koffers, ijsjes en koelboxen bestaat de zomer ook uit reizen, een zomers deuntje in je hoofd en neuriën in de bergen. Na het succes van de eerste verzamelafspeellijst met al onze lievelingsnummers is het hoog tijd voor een nieuwe lijst. Laten we onze favoriete zomernummers gaan verzamelen!

Welk nummer luister jij het liefst gedurende een vliegreis of tijdens het afwassen op de camping? Je kan jouw favoriete (christelijke) nummers voor de zomerafspeellijst insturen via onze Instagrampagina. Heb je geen Instagram en wil je toch een nummer insturen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.

Dit artikel is in samenwerking met Fonu. Je kan de oordopjes die op de foto zijn afgebeeld hier vinden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *