BAGGY

RUIMTE TEKORT

Als er iets is waar Tjalyn in kan zwemmen, dan is het wel kleding. ,,Ik heb best een redelijk grote kast, maar eigenlijk is hij nog te klein. Er hangt alleen in wat ik heel mooi vind en de rest ligt in de lades onder mijn bed.” Ook Tjalyn is ambassadeur van Frendz; een platform dat allemaal micro-influencers samenvoegt om elkaar beter te leren kennen en waardoor influencers elkaar kunnen promoten. ,, Je kan je inschrijven voor een samenwerking, waarop je vervolgens de stappen uitvoert die Frendz bedenkt. ” De saddlebag van Dior wil Tjalyn heel graag hebben, maar ze besluit haar geld toch voor iets anders te bewaren. ,, Voor dat geld kan ik ook een mooie stoel kopen voor in ons toekomstige huisje.”

Jurk: Zara // Tas: Boutique // Slippers: Sacha

INSTAGRAMHUSBAND

Ook Carlien werkt veel samen met Frendz. Zo had ze onder andere een samenwerking met Omoda, Rosefield, Happy Socks en Ideal of Sweden. Het tasje op de foto is absoluut haar favoriet: ,, heerlijk zomers”. Haar vriend Joucke kan ze wel een echte Instagramhusband noemen. ,, Hij wil altijd wel foto’s van me maken, zolang het maar niet te lang duurt.” Ook vindt haar vriend het leuk om met haar mee te denken over plekjes waar ze foto’s kan maken en op welke manier ze dit kan doen. Hoeveel uur ze per dag aan Instagram besteedt? ,, 2 tot 3 uur.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *