STELLA FOTOGRAFIE

Als ze haar fotografiestijl moet omschrijven, kiest Mariëlle voor warm, spontaan, naturel, maar toch met kleur. Wat haar echt blij maakt? ,, Spontane, warme plaatjes en echte emoties vastleggen.” Onder de naam Stella Fotografie heeft ze inmiddels een eigen bedrijf. ,, De naam Stella Fotografie is gebaseerd op mijn achternaam. Mijn achternaam is ‘Mijnster”. Ster is in het Italiaans Stella en zo was Stella Fotografie een feit!” Hoewel haar roots niet in Italië liggen, wil ze het land nog graag eens bezoeken. ,,Misschien met mijn aanstaande man!” Mariëlle is namelijk ten huwelijk gevraagd: een paar weken terug, vlakbij de Tower Bridge nog wel! 

Naast dat ze druk aan het klussen is in haar toekomstige huis met haar verloofde, heeft ze fotografie als een hobby naast haar werk. ,,Het leukste vind ik het bewerken van de foto’s. Niets is leuker om te zien dat de shoot geslaagd was en dat je mooie plaatjes hebt kunnen schieten. Want het eindresultaat zie je natuurlijk het best op je computerscherm.” Waar Mariëlle nu nog als interieurverzorgster werkt, zou ze het liefst helemaal voor de fotografie gaan. ,,Niets lijkt me leuker dan fulltime fotograferen van al die leuke mensen!” Tot nu toe fotografeert ze met name portretten, maar in de toekomst richt te zich graag op loveshoots.

,,Mijn favoriete foto is die van mijn oma met haar twee dochters die haar een kus geven op haar 85e verjaardag. Deze foto straalt uit wat ik eigenlijk met al mijn foto’s zou willen bereiken. Puur, warm, spontaan en echte emoties.” 

Mariëlle vroeg een vriendin die fotograaf is om advies voor ze een camera uitkoos. Ook las eerst een stapel leesvoer voor ze begon met fotograferen. Als ik haar vraag naar haar visie op ‘niet dromen maar doen’, antwoordt ze nuchter: ,, Het komt zoals het komt en we zien wel waar het heen gaat. Blijven doorgaan zoals je hart je ingeeft.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *