Uncategorized

WINACTIE: PEN DE PREEK

We hebben maar liefst 2000 volgers op Instagram! Waar Fleurrijk begon als een plek om inspirerende vrouwen en eerlijke schrijfsels samen te brengen, blijft het een feest met enthousiaste ideeën van lezeressen, lieve berichtjes en vrouwen die de moed nemen om eerlijke verhalen te delen. Dankzij Wilma Poolen mag ik Pen de preek weggeven. Dit boekje staat vol met opdrachten naar aanleiding van de preek. Meedoen? Volg ons account op Instagram en reageer onder deze post. Extra veel kans maken doe je door deze post te delen in je stories ✉ De winnares wordt woensdag 25 september bekend gemaakt.

Met dank aan: lovetowrite.info.

Heb je geen Instagram? Reageer dan onder dit artikel om kans te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *