BRUILOFTBUBBEL

Als judith aan haar toekomstige trouwdag denkt, komt er romantiek en warmte naar boven. ,, Maar vooral heel veel liefde.” Vandaag neemt ze ons mee in alle voorbereidingen voor de grote dag.

GELIJK EEN VONKJE

Het verloofde stel is inmiddels al vier jaar samen. ,, Heel cliché, maar vanaf het eerste moment dat ik Willian zag, was er hét vonkje. Onze relatie is begonnen doordat we heel veel over het geloof hebben gepraat. Dat was in eerste instantie waar onze gesprekken mee begonnen, maar dat groeide al heel snel uit tot eindeloze gesprekken over vanalles en nogwat. Na 4 weken hadden we verkering, het ging allemaal heel snel maar toch voelde het goed. We wisten dat God ons bij elkaar had gebracht en dat dit niet zomaar stuk zou kunnen gaan.” Hoewel Willian en Judith echte tegenpolen zijn, zijn er ook veel dingen waarin ze elkaar kunnen vinden. 

Onder het mom van ‘een drankje doen met vrienden’ werd Judith een halfjaar geleden meegesmokkeld naar Rotterdam. ,,Terwijl we daar in het park bij de euromast alvast even een rondje liepen om op onze vrienden te ‘wachten’, was het moment daar : Hij ging op z’n knieën! Echt zo’n schattig moment, en uiteraard zei ik JA! ” 

EINDELOOS PINNEN

Sinds ze klein meisje is, droomt Judith al van haar trouwdag. Zo verzamelt ze al jaren de mooiste pins rondom bruiloften op Pinterest. ,, Een bruiloft in het buitenland leek me erg mooi. Maar daar kleven ook veel nadelen aan. Je moet alle gasten laten vliegen naar het buitenland en je kan maar een klein gezelschap uitnodigen.” Een klein gezelschap heeft wel het voorkeur van Judith en Willian. Zo nodigen ze overdag gasten uit die echt dichtbij hen staan. 

Toch bleef het idee van een bruiloft in de sfeer van het buitenland toch in haar hoofd spoken. ,, Allerlei ideeën hebben de revue gepasseerd, van ergens op een grasveld met een grote stretchtent tot een chateau in de Ardennen.”’ Dat bleven ideeën, want Judith stuitte via Instagram op een locatie van haar dromen: de Hazelhof in Rijsbergen. De locatie heeft een Franse sfeer met een tuinkamer dat een dak van glas heeft, omgeven door planten. Ook ligt er een grote tuin om de locatie heen met appelbomen, rozenperken en prachtige gazons.

Welke tips zou Judith meegeven? ,,Begin op tijd! Zeker met belangrijke keuzes, zoals de locatie en de fotograaf. Kies ook een bepaald thema waar je aan wilt vasthouden. Deze stijl en kleuren kan je overal weer terug laten komen, waardoor je eenheid creëert op de dag. Ook maak je het voor jezelf op deze manier makkelijk, want dan heb je snel duidelijk welke leveranciers bij je passen.” De allerbelangrijkste tip die Judith meegeeft is: ,, Vergeet ondanks alle bruiloftdrukte vooral niet waarom je het allemaal aan het regelen bent. Het draait uiteindelijk allemaal om de liefde!” 

Beeld: Marilynnfotografie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *