WIE DE SCHOEN PAST..

Ha, een vraag over (enkel)laarsjes. Leuk! Heel handig om te weten wat voor soort schoenen bij jou passen en waarom.

Je ziet nu veel enkellaarsjes en dat is bij een broek leuk, maar bij een rok minder fraai, hoewel dat ook niet voor iedereen geldt. 

Bij deze wat handige tips voor je, welk soort (enkel)laarsjes past bij jou als je een rok of jurk draagt.

LANG

Ben je lang en heb je lange en slanke benen? 

Jij kunt prima enkellaarsjes dragen. Je kunt ze laten eindigen op ieder deel van je been. 

KORT 

Hoor je bij de korte vrouwen of heb je korte benen?

Draag dan liever geen enkellaarsjes. Je benen worden er korter van doordat je iets laten einden op het onderste deel van je been. Als je toch enkellaarsjes wilt, kies dan dezelfde kleur als je ‘been’kleur. Bijvoorbeeld zwarte enkellaarsjes bij een zwarte panty of beter nog, een legging. 

VOL 

Heb je volle benen?

Laat je een (enkel)laars nooit eindigen op dat deel van je been waar je been het volst is. De aandacht gaat daar dan naar toe en je lijkt optisch voller te worden. 

Een lange laars kan vrijwel iedereen dragen. Overknees zijn weggelegd voor de slanke benen.

HAKKEN

Wanneer kies je grove schoenen en wanneer kies je fijne schoenen? Dat heeft te maken met je been. Als je slanke benen hebt, kies dan fijne schoenen en slanke hakken. Als je volle benen hebt, kies dan bijvoorbeeld blokhakken en wat grovere schoenen. Bij naaldhakken lijken je benen dikker te zijn. 

Overigens prima als je dat wilt natuurlijk ;).

Succes maar weer! En blijf je vragen maar stellen.

Lieve groet, Carolien

Enthousiast, creatief en optimistisch, dat is wie ik ben. En ik hou heel erg van mensen, het allermeest van Steven (we kregen verkering toen ik 14 (!) was (uhm…tip: niet doen, zo jong – al heb ik er geen spijt van…). Steven en ik zijn al heel lang getrouwd en – al hebben we geen kinderen gekregen, samen hebben we het goed. God is voor mij het allerbelangrijkst en dat is omdat Hij mij eerst lief had. Op dit moment ben ik kleur- en stijladviseur, coach en presentator. En geniet enorm van mijn afwisselende werk, van vriendinnen en ben dol op lekkere taartjes. 

Kleur- en stijladvies: www.carolienluitjes.nl

Coaching: www.luitjescoaching.nl

RO: www.reformatorischeomroep.nl 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *