WINACTIE: VLAGGENLIJN

,, Hoi! Ik ben Liesbeth en maak vlaggenlijnen onder de naam Vlagsels. Slingers als decoratie in huis, voor een verjaardag, kinderfeestje, babyshower, housewarming maar ook grotere feesten zoals bruiloften of festivals.


Omdat het vandaag het 1-jarig bestaan is van Fleurrijk willen we dat graag vieren. Bij een feestje horen natuurlijk slingers, dus daarom verloten we een vlaggenlijn. De winnaar mag een vlaggenlijn uitkiezen uit de voorraad van Vlagsels (zie de link in de bio van @vlagsels voor de voorraad).
Wil jij meedoen? Volg dan @Fleurrijk en @Vlagsels op Instagram en reageer in een reactie hieronder. Om de feestvreugde te vergroten kan je ook vrienden taggen in de reactie: als je wint wordt er ook iets voor hen meegestuurd. Want: feestjes vier je samen!
A.s. maandag vind de loting van de winnaar plaats.

Waarom ben je een bedrijf begonnen in vlaggen?
Tja, dat had ik zelf ook nooit verzonnen en het is eigenlijk soort van uit ‘nood’ ontstaan. Ik kreeg begin 2016 een forse burn-out wat erin resulteerde dat ik niet meer een normale baan aan kan doordat prikkels (geluid, indrukken, mensen, computer etc) bij mij nu erg hard binnenkomen en daardoor mijn energie snel op is. Dit heb ik echt heel ingewikkeld gevonden omdat ik graag lekker bezig ben en van nut ben voor anderen. Dat dit opeens niet meer ging maakte dat ik mij ontzettend nutteloos en doelloos ging voelen.
Nu had ik voor mijn eigen bruiloft en voor vriendinnen wel eens vlaggenlijnen gemaakt en vond dat super leuk om te doen en toen een vriendin mij tipte om gewoon eens een advertentie te plaatsen heb ik dat maar geprobeerd.. en ja: er bleek vraag naar te zijn! Zo kan ik inmiddels al bijna 2 jaar mijn tijd en creativiteit kwijt in het maken van vlaggenlijnen voor o.a. bruiloften, festivals en (kinder)feestjes. Ik ben hier elke dag nog zó gelukkig mee en dankbaar voor! Ik heb op mijn visitekaartjes de slogan staan ‘Geef je leven een slinger’, nou dat heeft mijn bedrijfje mij zeker gegeven 🙂

Hoe kan je je creativiteit kwijt in je bedrijf?
Ik vind het heerlijk om met stoffen te werken; mooie kleuren en patronen waarmee je combinaties kunnt maken die elke keer weer uniek zijn. Je kan er zóveel kanten mee op, ik ben nooit uitgeprobeerd. Dat vind ik het heerlijke aan creatief bezig zijn: lekker bezig zijn met je handen en nieuwe dingen creëren.

Waar staan vlaggen voor als het aan jou ligt?
Leuke vraag! Ik denk aan de woorden: vrolijkheid en luchtigheid. Ik vind het mooiste als ik vlaggetjes buiten in de wind zie fladderen. Een vlaggenlijn brengt direct zo’n verschil aan sfeer.
Voor mij betekenen de vlaggetjes persoonlijk ook heel veel. De opdrachten die ik krijg zijn vrijwel allemaal voor positieve gelegenheden: geboortes, verjaardagen, bruiloften of andere feestjes. Dit helpt mij; sinds mijn burn-out heb ik meer last van somberheid en kan ik veel in mijn hoofd zitten, bezig zijn met mooie stofjes en vrolijke slingers is dan echt een prettige afleiding!
Overigens…. het leven is natuurlijk vaak écht geen feestje, helaas ben ik daar de afgelopen jaren veel mee geconfronteerd, zowel met mijn burn-out en depressie als met de confrontatie met dood en verlies. Soms voelt het als een gekke dubbelheid dat ik dan weer vrolijke vlaggetjes aan het maken ben.. maar het is zo’n zegen om positief bezig te kunnen zijn ipv maar te blijven malen in de zwartheid van het leven. We hebben positiviteit (en feestjes) nodig, daar ben ik van overtuigd!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *